Forraljunk fel egy nagy fazék sós vizet, és főzzük ki a tésztát a csomagoláson található utasítások szerint. Amíg a tészta fő, egy nagy serpenyőbe öntsük az olívaolajat. Hozzáadjuk a lilahagymát, a fokhagymát és a csipet sót, és közepes lángon addig pároljuk, amíg a hagyma megpuhul és karamellizálódni kezd. Hozzáadjuk a kiolvasztott borsót, a chili szelet nagy részét, a citromhéjat és a fokhagymát és Nurishh Spreads-t, majd azonnal levesszük a tűzről. Jól keverjük össze, hogy az ízek összeérjenek.
Amikor a tészta al dente, átszűrjük egy friss spenóttal töltött szitán, áttesszük a serpenyőbe, és összeforgatjuk a szósszal, sózzuk, borsozzuk, négy tálban tálaljuk, és a tetejükre egy marék rukkolát és néhány szelet maradék chilit tegyünk.